Dat is leuk; winkelen, spelen en lunchen in 1 pand.
In September 2015 opende Kidscorner ZieZo! haar deuren aan de Luttekepoortstraat 13 in Harderwijk. 
Vanaf de eerste dag verkochten de cappuccino’s en apenbroodjes boven verwachting goed. Een winkel geschikt voor (groot)ouders én kinderen. De grote speelhoek met glijbaan maakt dat kinderen zich kunnen vermaken, terwijl ouders de tijd hebben om iets te bestellen van de menukaart of even rond te neuzen in de winkel vol houten speelgoed en kinderkleding.

Kom gerust eens langs in Kidscorner ZieZo! om de sfeer zelf te ervaren. Echter: om spelende kinderen plezier te bieden, zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten die we graag met jullie delen. Wij proberen de speelhoek van Kidscorner ZieZo! natuurlijk zo schoon mogelijk te houden. Het speelgoed en de vloer word dagelijks schoongemaakt. Mocht je toch viezigheid zien of heeft één van de kids iets in de mond gestopt? Geeft niks! Zeg het gerust even tegen ons dan lossen wij het op. Mede dankzij de hulp van oplettende ouders blijft de Kidscorner hygiënisch en schoon voor iedereen.

Spelende kinderen hebben ook wel eens een valpartij, kapot speelgoed of een natte broek. Dat is samen op te lossen. Voel je vrij om ons even aan te spreken voor hulp. Ook voor een zalfje of pleister hebben wij een echte BHV’er in huis. We gaan er natuurlijk niet van uit, maar we melden toch even dat kinderen onder de verantwoordelijkheid van hun eigen ouders in de Kidscorner spelen en wij niet aansprakelijk zijn voor eventuele ongelukken.

In het toilet van Kidscorner ZieZo! is een verschoonhoek waar luiers en doekjes liggen. We gaan er van uit dat hier in alle eerlijkheid en hygiënisch mee om wordt gegaan en dat er alleen in het toilet luiers verschoond worden. Rondom het toiletbezoek van de kids, vragen wij de ouders een oogje in het zeil te houden.
Wij zijn een horecagelegenheid en vinden het fijn om lekker eten en drinken te kunnen serveren. Daarom mag er geen eigen eten en drinken worden genuttigd in de corner. Aan het warm maken van een fles of bij een dieet werken we uiteraard wel graag mee.

Veel speel, shop en lunchplezier! Tot snel!

Team Kidscorner ZieZo!

Enroll Your Words

Secured By miniOrange