ZieZo 2e kans

Sinds april 2022 bestaat via ZieZo Kidscorner het concept ZieZo! 2e kans.
Dit concept is opgestart door Marlien en Laura, omdat Anouk zag dat er behoefte was aan een duurzaam concept. Na een avondje brainstormen in maart met Marlien en Laura ontstond het idee ZieZo! 2e kans en op 8 april 2023 kwamen de eerste items live.

Via ZieZo! 2e kans wordt kwalitatief mooi, tweedehands merkkinderkleding verkocht. Voornamelijk via Instagram, maar in de winkel is ook een kledingrek te vinden gevuld met mooie items.

Hoe werkt het ZieZo 2e kans concept?

De items worden ingebracht door inbreng klanten. Na inbreng worden de items met heel veel liefde uitgezocht en gesorteerd, gelabeld en op de foto gezet. Bijna wekelijks komen deze items via Instagram online voor verkoop en blijven deze minimaal 3 maanden te koop.

Gekochte items kunnen opgestuurd worden, maar ook in de winkel op naam klaargezet worden.

De inbreng klanten ontvangen per kwartaal óf 40% van de opbrengst óf 50% in ZieZo! Kidscorner cadeaubonnen (uit te geven in de winkel).

Live verkoop avond ZieZo 2e kans

2 Keer per jaar organiseren Marlien en Laura een live verkoop avond in ZieZo Kidscorner, afgestemd op het seizoen. Tijdens deze avond worden de items – online én nog niet online – verkocht. Er is altijd wat lekkers aanwezig en wat te drinken én er kunnen uiteraard ook outfits samengesteld worden met de collectie van ZieZo! Kidscorner.

Kortom, ZieZo! 2e kans is een mooie samenwerking met ZieZo! Kidscorner, waarbij duurzaamheid een groot aspect is. Want waarom alles nieuw kopen, als (een combinatie met) tweedehands ook kan?

Meer informatie is te vinden via Instagram (stuur vooral een DM), via email of in de winkel.

Liefs Marlien en Laura
Instagram.com/ziezo_2ekans
ZieZo2ekans@outlook.com

ZieZo 2e kans
Secured By miniOrange