Over ZieZo Kidscorner!

Spelende kinderen, lachende kinderen, blije kinderen en vooral plezier! Niks leuker, dan als ouders naar je kind kijken dat zich heerlijk vermaakt. Een winkel kennen waar je kids met plezier mee naar toe gaan. Leuke cadeaus kopen voor andere kinderen of lekker genieten van een kop koffie of een heerlijk taartje. Kort gezegd: de ingrediënten van Kidscorner ZieZo!

De formule is eenvoudig: een sfeervolle kinderwinkel met een gezellig kidscafé waar van alles te verkrijgen is waar kinderen en ouders gelukkig van worden. Mooi en luxe speelgoed, vrolijke kinderkleding en ondertussen voldoende speelmogelijkheid voor de kids.

Een hippe winkel waar je de mogelijkheid hebt om aan een tafeltje te gaan zitten en samen met je kind(eren) te genieten van wat lekkers van de menukaart. Ouders blij, kinderen blij.

Over Ziezo Kidscorner Harderwijk
Ook opa’s en oma’s of gastouders zijn natuurlijk van harte welkom!

ZieZo bekijkt andere kinderconcepten

Jes! Ik ging een hele dag op pad, om hele leuke kindercafe’s te bekijken. Kinderwinkels met hetzelfde idee als ZieZo. Het idee van een combinatiewinkel met kinderkleding en kindvriendelijke horeca zijn nog steeds uniek in Nederland. Maar met een beetje speurwerk vond ik hele toffe zaken waar je kan lunchen met kinderen en lekker kan rondkijken in de bijbehorende winkel.
Bekijk hier al mijn ondervindingen van leuke hippe kinderkleding, tot lekkere gebakjes. Kindvriendelijke menukaarten en toffe kinderconcepten.

 

Enroll Your Words

Secured By miniOrange