De leukste kindercafé’s en kinderwinkels van het land.

Ik mocht weer een paar dagen buitenspelen. Op pad langs alle leuke kindercafés en hippe kinderwinkels van Nederland.
Inspiratie op doen, lekkere taartjes eten, mooie kindermerken bekijken. Wat een feest! 🤩 🎈
☕️🍼 Mocht je toe zijn aan de nodige afwisseling? Lees dan de lijst met tips hieronder even door. Natuurlijk blijft ZieZo de állerleukste, maar dat zeggen we vooral met hele trotse bescheidenheid haha! 😉

 📍*Zwolle kinderwinkels*

🤸Mens en kinders: Grote winkel met prachtige kinderkleding, speelgoed en een heerlijk kindercafé aansluitend aan de winkel. Verrassing van de dag was wel dat aansluitend aan het kindercafe een gymzaal zit, waar je kinderen mogen spelen. Check wel even het rooster, er zijn ook regelmatig dans en gymlessen voor peuters en kleuters
🤸‍♀️Heppie: De meest schone, hippe en overzichtelijke 2ehands kinderkleding winkel welke ik ooit heb gezien. Ook hier een heerlijke sfeer en een paar hoekjes met leuke merken hebbedingen. Zoals de bekende bipsspenen etc.
🤸‍♂️Vila kakelbont: in een buitenwijk van Zwolle, maar een hele leuke winkel om je hart op te halen aan kinderkleding. Vrolijk en kleurrijk is het zeker, de winkel doet zijn naam eer aan!

📍*Leiden kinderwinkels*

🤸‍♀️De kleine planeet: Een combinatiewinkel tussen speelgoed, hippe kleding en een horecacorner met diverse speelhoekjes. Het bezoeken waard! Knus en gezellig ingericht voor heerlijke relax tijd met je kinderen.

📍*Zoetermeer kinderwinkels*

🤸‍♂️ familiecafe ’t Nestje: hier werd ik enthousiast van de ongelovelijk lieve eigenaresse met hart voor haar zaak! In alles zat liefde en dat zag en proefde je terug. De tafeltjes stonden rondom de speelhoek waardoor je vanaf elke hoek zicht had. Het kleine winkeltje nodigde gelijk uit om wat leuks uit te zoeken, tussen de mooie kindermerken die er te koop waren.

📍*Den Haag kinderwinkels*

🤸‍♂️De boomhuttenclub: Grote horecaruimte met aansluitend een groot houten speeltoestel. Een echte boomhut waar kinderen kunnen ontdekken. De horeca van deze kidsproof zaak ligt op een hoog niveau. Zelfs een borrel en verse soep wordt uitgebreid opgemaakt geserveerd.
🤸Little you kids store: Zo’n sfeervol plekje in een buitenwijk van Den Haag. In de hele winkel zie je de liefde die dagelijks in deze zaak wordt gestopt. De versgebakken cake is er heerlijk en de speelhoek is overzichtelijk.

📍*Rijswijk kinderwinkels*

🤸 Hakitiki: een prachtige winkel met ruimte en sfeer. Heel sfeervol ingericht. Topper van de shop; de paskamers met discolampen erin! Wat een hit. De koffiecorner zag er sfeervol uit. In het midden van de winkel was een vrolijke afgeschermde speelbox voor de kids. Handen vrij tijdens het shoppen.

📍*Nunspeet kinderwinkels*

🤸 Het ijscafe: een heerlijke ijszaak met prachtige menukaart. Waarbij aansluitend aan de zaak een grote speelplek is gemaakt. Kopje koffie met spelen, perfecte combi!

📍*Lisse kinderwinkels*

🤸‍♀️Lievelingetjes: wat een verrassende winkel waarbij een grote kinderhorecahoek in een kinderwarenhuis zit. Alles is er te koop. Van houten treinen, nachtlampjes, spelletjes, knutselspullen, mooie prentenboeken. Een heerlijke plek om te zijn.

📍*Alphen aan de Rijn kinderwinkels*

🤸‍♂️ Kersvers: Een prachtige winkel, kindercafe en conceptstore in 1 pand. Voelt, en lijkt het meest weg te hebben van ZieZo. De glijbaan is even hoog en de speelhoek net zo gezellig. Voordeel van dit pand is de ruimte! Het voelt groots, fris en heel ruim opgezet.

📍*Rotterdam kinderwinkels*

🤸‍♀️Mamamo: is een heerlijke hippe winkel met grote horecacorner erbij. Natuurlijk met kindvriendelijke menukaart. Een heerlijk bakkie koffie en een rondje door de winkel bomvol cadeautjes, speelgoed, spelletjes en boekjes. De lichte kleuren en sfeer maken het een luchtige en frisse zaak.
 🤸 Vervanhier: een hele toffe boekenwinkel met aansluitend café, zeer kindvriendelijk ingericht! Hartstikke leuk om eens rond te neuzen tussen de stapels boeken en de mooiste cadeautjes te kopen.

📍*Breda kinderwinkels*

🤸‍♂️Koffies en Kloffies: Zelf helaas nog niet geweest, maar volgens vele mag deze superzaak niet ontbreken in dit lijstje van combinatiewinkels.

📍*Amersfoort kinderwinkels*

🤸Houtebout: is wel dé aanwinst van Amersfoort te noemen. Een mega cafe, van méters lang. Met daarbij diverse speelhoeken en hokjes. De naam zegt het al, alles is van en met hout. Dus de speelplekken dagen alle creativiteit in je kinderen uit. Er is een entreeprijs, maar daar kan je dan ook uren voor naar binnen en je vermaken.
🤸‍♂️ Corazon Coffee: is het aller gezelligste en lekkerste bakkerij/lunchroom van de stad Amersfoort. Zo slim om de bovenverdieping helemaal kidsproof te maken. Hierdoor bevind je je al direct tussen andere ouders en vooral heel veel speelgoed om je heen.

 📍*Texel kinderwinkel*

🤸Op Texel heet ook een kinderwinkel Ziezo kidsstore het is een heel schattig shopje met veel dezelfde merkjes als wij. Echt leuk om even binnen te spieken en wat leuks uit te kiezen.
@nederlandheeftalles
🧡Tijdens mijn speurronde werd ik vergezeld door Chris, zus Daphne, babynichtjes, vriendinnen en soms schoof er zelfs een familielid aan, aan de andere kant van Nederland. 😍 Hoe rijk ben ik! 🙏
Secured By miniOrange